Inte är jag riktigt så oartig så att jag inte säger hejdå när jag åker bort i två veckor igen!

Hej då sonia!


Som tröst så får du sitta o glo på den här gullsnuttbilden på oss tre från min fölsis!


Ps Jag hade en annan sjukt mycket mera gullesnuttig bild, men det kändes som att ta i för mycket med att lägga ut den!

Mattis-favoritsaker-att-vara-i-topplista:


En gammal klassiker: Mattis i papperskasse


Och så den lite mer vågade Mattis i flingpaketserien:






Mattis i stekpanna


Mattiskatt i hundkorg

Och sedan den berömda Mattis i korg-serien



Ett av de finare exemplaren i serien: Mattis (med syster) i korg i korg


Och så till slut: Mattis självklara favoritplats att vara i:
Min famn


Jag kunde tyvärr inte hitta Mattis i kastrull-bilden :(

Snuskig

Ömh.. oj liksom, tydligen ska jag skriva om filmen brüno här liksom...
Men alltså den var välan..jadu sonia.....snuskig!
Japp, snuskig är ordet!

Så här tråkigt har Alou medans hon väntar på att du ska kommentera,Tessan!



Kommenterarå!

Nu skriver jag ett inlägg bara för att ni ska bli tvugna att kommentera! Så kom igen!
Show me what you got!
(eller som jag borde säga: bring it on all or nothing!)

Ni får vara hur tråkiga ni vill , det är okej, alou kommer ändå skratta åt er!

Sonia slår sig själv här hemma hos mig...

Jag kände att jag bara behövde skriva ett till inlägg så man slipper mötas av den där hemska bilden på mig när man går in här.
Tessan gick, det känns inget bra.  Vi försökte till och med muta henne med att betala hennes bussbiljett för att få henne att stanna, men jag antar att ibland står man inte ut en enda stund till med en del människor, inte ens för pengar. Var det så du kände det eller tessan? va? va!? VAR DET SÅ ELLER?
Och ja jag vet ju att det bara är du som läser det här tessan eftersom sonia är kvar hemma hos mig. Så du kan väl ana att jag skrev det här bara för att vara elak? just det.
Jaha men nu ska sonia och jag fortsätta vår spännande myggjakt, sedan äta paj medans vi kollar på de där bilderna på dig tessan, du vet, de där fula. Yeah you know the ones.

Jag snor din rubrik tessan: Hallå

Hej sonia och tessan!
Det är så mysigt nu när det är sommar o det är bara ni som kollar på min blogg igen!
 Vi pratade just på telefon i en timma och 11 minuter, tänkte bara påminna er om det för er med lite dåligare korttidsminne (känn dig träffad terris!) och som sagt så skulle vi ha pratat betydligt längre om inte du tessan med jämna mellanrum berättade hur länge vi har pratat och hur ont i armen du har för att vi har pratat just så länge!
jaja men sånt är livet med da T.

Emh jahapp....  tills imorn har vi gjort upp en massa krångliga planer som nog ingen fattar. Jag tror personligen att det kommer sluta med att tessan blir rädd för någon stackars gubbe i norrviken och så drar hon med sonia och tappar bort er helt i något spännande hörn här i viby eller något..... man vet aldrig vad ni kan hitta på



Så här ser jag ut som nyvaken

Så här ser tessan ut när hon äter äpple


Och så här ser sonia ut underifrån (sitter det i ihop? tror inte det) under i från (eller?)

Intressant att tessan ser betydligt mer stilfull ut när hon äter äpple än vad jag ser ut när jag är nyvaken. Hur ser sonia ut underifrån/ under i från? Jo hon ser rätt så nöjd ut faktiskt

In your face therese

Du ska inte tro att du är något bara för du lägger upp bilder på någon himlans blåbärspajcrap.
Nä här ser du vad riktig pajätare äter. Just det. Hallonpaj!


Eh...emh, jo nu råkar det här vara någon annan paj jag tog från google, eftersom jag är för slö för att fota min paj och sen tanka in bilden på datorn och sen ja.. du vet.. lägga upp den här, o allt annat jobbigt.. (bara så alla vet (du och sonia!) (ja jag vet jag gjorde just en parantes i en parantes, carazyyyyy!) så såg min paj sjuke mycket godare ut än just den här på bilden)
Förstod någon hela den här parantesbiten med alla paranteser i parantesen och grejer? Det gjorde jag i alla fall, vi kan väl säga att det här var ett ascoolt parantestest som kollar om man är tillräckligt smart för att få läsa min krångliga blogg och tillhörande parantessvammel (lämna gjärna en kommentar om ni förstod mitt parantestest!)

I alla fall så är det här början till något stort. något riktigt stort, värsta balla bloggkriget typ! Dessie o paow släng er i väggen för the pajwar of 2009 ska just börja

P.S det blir nog inte mycket av det här pajkriget eftersom både tessan och jag är båda för slöa för att orka baka ännu fler pajer nu. Sååå ha inte för höga förhoppningar nu allihopa ( thats right sonia, i´m talking to you)

Tessans mal är död =(

Sista malen hon hade. It´s sad... Det här är ju inte kul. Oh jävlar!
Dagens tessancitat var det!
Men nu ska vi inte deppa för att tessans fisk är död, ibland måste livet gå vidare. Speciellt nu eftersom vi har ben o jerry, lasagnette, cola och pepsi, o sist men inte minst flight of the conchords! Och just det! Massa hundar har vi också, partaaaiii!! med andra ord!


Heeeeeeej

Jag är nu hemma som ni ser på rubriken. Om jag hade vart bort från myshemmet skulle jag absolut inte ha sådär många eee:n på mitt hej. Mängden e:n uttrycker nämligen min mysighetskännarfaktor.
Så nu är det utrett

Inte är jag riktigt så oartig så att jag inte säger hej då när man ska bort i två veckor

                                                                                               

                                      
                     Hej då

Jag är snäll

Nu har jag "överaskat" therese här sörni, med prinsesstårta och allt. Och nu har man vart gullig och så o gjort det liksom och vad gör hon då? Jo, hon börjar bitcha om att jag ska skriva här också!
Jaha jaha säger jag då. Och vad gör jag? Jo jag skriver på bloggen. Finaste kompisen ever? Äsch! Inte jag inte

Snyft

Varför försvinner det en massa kommentarer härifrån? Tex den fina I WILL GET YOU, mest favoritiga kommentaren ever liksom.
 Dubbelsnyft

Nää

Sluuuta ghost, jag upptäckte just ditt läskiga medelande ju! I WILL GET YOU! Vad är det för något liksom!? Lääääskigt...

Hej åsa!

 Jag har hört skvaller om att du tänkte kolla här, och artig som jag är så måste man ju hälsa liksom.
Du (och om nu någon annan ny person mot all förmodan skulle titta in) kan nu få en snabbpresentation av alla mina hela fem läsare!
Vi har mig, som du kanske känner till
vi har också Tessan, som du såklart har träffat
Sonia finns också här, du kan se en bild på henne lite längre ner
Ibland tittar också julia in, om du absolut vill kan du kolla på henne som gör grejer med en pizza så finns hon lite längre ner här någonstans också
Och sist men inte minst har vi  ghost som ibland, om nu ghost har lust, brukar skriva läskiga enstaka ord med stora bokstäver i kommentarsfältet, bland annat just ordet ghost (därav namnet). Senast ville ghost skriva I YOU GET av okänd anledning.
Så!
Nu vet du hur mysigt vi har det här på momarorilollolallolelollol
Nu har du troligtvis inte lyckats komma in hit ändå eftersom det är sjukt svårt att skriva själva adressen, men man kan ju alltid låtsas!

RSS 2.0