Myggbettsupdate

Ja precis som rubriken säger så tänkte jag köra en myggbettsupdate
61 st är jag uppe i nu sörrni
Jag vill bara att ni ska ha koll liksom.
Hur många myggbett har ni?

43 st

Jag ville bara bara berätta exakt hur myggigt det var igår. 43 st myggbet, bara på armar och ben!
Jaa. Sug på den ni ett tag!

Biatch numero dos

Idag har jag och snyggasonia badat och grejer, det var mysigt, inte fullt så myggigt som igår, men jo ganska myggigt var det idag också.
Jag tänkte bara lägga till lite bevis för att sonia är rent ut av ännu elakare än vad jag skrev i går, alltså biatch numero dos.
Igår typ kidnappade hon min mobil, det i sig är ju liksom ont. Och idag fick jag tillbaka den med en lapp i med en mystisk dikt eller nånting och en massa hemska berättelser om vad hon hade gjort med min mobil, bland annat pussat den.  Om du inte tycker att en puss inte låter så hemskt så har du inte blivit pussad av sonia.
Men vad mer kan man begära av en stackare med lovers som heter boris, liksom?

Ser ni ondskan/galenskapen i hennes ögon? Det är ju scary liksom.
Men jo, jag förstår ju vad den där boris ser i henne, hon heter ju inte snyggasonia för intet

Jag återkommer möjligtvis med bildbevis på det där om mobilpussarna..

Biatch numero uno

Idag har jag och snyggasonia picknickat, det var mysigt men myggigt. Jag tycker personligen att hon borde lägga upp massa fina bilder men nehej, det ska hon tydligen inte göra! Biatch numero uno alltså. Nämen titta! Jag kan både spanska och engelska! Man bara upptäcker nya positiva egenskaper om sig själv varje dag, och jag som ändå har haft femton år på mig att upptäcka detta!
Jaha ja, jaså nu får jag det där mvget i engelska då i alla fall, nu med mina nyupptäckta språkförråd. Alla vet ju att man kan få ett mvg i alla språk genom att kunna minst en förolämpning.
Jag är så postitiv jag

Jag är så duktig

Jaa, jag tänkte bara säga ingenting speciellt om ingen. Alltså jag säger inget om någon. Eller ingen.

Misslyckat

Jag kände att jag behövde skriva ett inlägg där jag inte nämde tessan, det börjar bli lite för många konstiga inlägg om henne. Fast nu nämde ju jag henne i och för sig.
Vänta så ska jag skriva ett nytt inlägg.
Och då vill jag att ni lägger märke till att jag inte nämner therese en enda gång!

Här är en annan rubrik

Just nu så väntar jag på det rätta ögonblicket att fota tessan när hon "sover". Tessan väntar i och för sig också på det rätta ögonblicket att bli fotad när hon "sover". Hoppas det rätta ögonblicket kommer snart då, eftersom vi båda väntar så himla mycket.
idag har vi redan hunnit med att göra så mycket som jag gör på tre dygn ungefär. Med andra ord ätit frukost, satt på oss kläder, gått på på värsta promenaden och slutligen gått och lagt oss igen (det var min favoritbit). Allt detta tack vare thereses underbara hund hampus som kände att han behövde väcka oss tidigt ett par hundra gånger eller så.

Men nu är det bäst att jag fotar tessan, hon ligger ju här och väntar, det lilla pyret

Så här ser alltså inte tessan när hon sover, för att förtydliga lite.
Här ser man däremot lite av hennes såna där djurplågartendenser. Jag tycker det ser ut som om hon håller en pistol mot alous rygg eller nånting. Alou ser ju livrädd ut medans tessan själv flinar gott.


Här är en rubrik

Idag har mina öron blivit bombade med amatörrappare. Det var till och med en som rappade falskt, han gick ner typ ett halvt tonsteg på slutet av varje fras, sjukt störande alltså.

Jag har också spelat sims och min simanmoders dotter har äntligen skaffat en fästman! Äntligen håller Bornebrinkssläkten på att föras vidare! Vilka hurrar med mig!!? (sonia skulle jag chansa på)
Sist men inte minst, och detta är min personliga favoritdel av min dag, så har jag andats in helium!
Första gången ever, men det var som om jag hade gjort det hela mitt liv. Och det är det jag planerar att göra den resterande delen av livet också! Finns det något intressant yrke som innebär mycket heliuminanding och prat?

Detta inlägg skrev jag mest för att sonia utlovade att jag skulle få kommenterprata med er.
Såå... ett löfte är ett löfte alltså! Sätt igång med kommenterandet!


TTYNis

Hejis på dejis! imorn ska jag sälja korvis, jag är inne på det här is-spåret nuis sörrnis!

 Från det ena till det andra så tycker Sonia att vi ska leka mamma, pappa, barn på söndag, men jag vet inte jag, det känns lite obehagligt att låtsas som att jag skulle ha barn med sonia o ha tessan som dotter eller nåt.
 Inte för att vi är kompisar och inte för att vi inte riktigt är i den åldern då man borde leka mamma, pappa, barn, utan för faktumet att tessan ofta talar i tungor och pratar om att man ska söka någon som heter amy eller nåt, och sonia har en massa skumma affärer med folk som heter boris.
Jag börjar faktiskt tveka över vår vänskap överhuvudtaget nu när man tänker på det så här liksom!
Skulle du ghost (eller du julia) verkligen umgås med folk som talar i tungor och har ihop det med typer vid namn boris?
Nä. Tänkte väl det hörru!
Sååå, sorry, terris, sonia jag börjar tänka på min egen säkerhet nu, så jag säger så här: TTYN

Nu blir jag lite ledsen ghost!

 Nää, alltså jag har inte alltid fem läsare längre och jag vet nog vilka som kollar så antingen är det julia eller ghost som inte kollar, och julia om inte du kollar är det okej! Du måste ju typ sminka dig o kolla på twilight och grejer ju, jag förstår om du inte har tid!

Men alltså ghost! Skärp dig, jag trodde ju vi var kompisar ju!
 Vi hade vår grej du vet, du kollade på min blogg och och postade läskiga, obegripliga kommentarer och jag skrev ett inlägg då och då om hur läskig du är och så vidare.
Men alltså allt det fina har tagit slut! Vad är det för stil egentligen?
Men alltså jag tror jag vet något som du nog skulle gilla, för det är lite sådär ghostit liksom! Gå in på sonuuw.blogg.se och bläddra ner lite så ser du två underbara filmer som jag tror att du kan relatera till (Och ja jag vet att du antagligen kollade på sonias blogg eller nåt för att komma till min blogg, och att du säkert redan har sett filmerna o allt, men alltså jag kan väl också få ha lite kul och få "länka" till andra ibland, och ja jag vet att jag inte länkade nu, men jag kan väl också få ha lite kul och låtstas som om jag kan länka ibland, och ja jag vet det här var en jättelång parantes, men jag kan väl också få ha lite kul o skriva långa parantesbitar ibland)
Sådär ja! Jag kände att sonia och tessan skulle  gå i bitar om jag inte skrev något nytt snart!

Jag har ingen bild nu ju

Jag är hemma hos Terris! Värsta grejen liksom! Men i alla fall om någon vill veta vad för tok som har hänt oss i dag så kan ni kolla på hennes blogg tycker jag! Gör det ni.

Vad tycker ni jag ska ha som rubrik? Sosomommomarorlolovov eller grattis Svante och Boris?

Idag skriver alla som går på smk på sina bloggar att idag är det SOOOOOMMARLOOOOV!
Typ, men alltså jag är inte som alla andra om ni inte har förstått det ännu, så jag tänkte inte skriva det överhuvudtaget (och ja, jag vet att jag skrev det nu, men det är det som är själva grejen). Men om jag var tvungen att skriva det så skulle det väl se ut nånting så här kanske: sosomommomarorlolovov!


Jag tänkte bara nämna så här i förbifarten också att idag har Svante och Boris namsdag, sonia var väldigt angelägen om att jag skulle skriva det. Hon kanske har någon secret lover eller nåt vid namn svante eller boris, och hon vill inte att han ska känna sig bortglömd. Vad vet jag om hennes secret lovers och grejer liksom!

Peace please!

Snälla, jag klarar verkligen inte pressen med det här obehagliga, nervknäckande och jobbiga "kriget"!
Snälla lämna mig i fred!!! Inga mer elaka bilder (bara på tessan va? deal va? Visst sonia och julia? Deal, baara på tessan eller hur?)


Och så vill jag också tillägga ifall någon undrar så på båda elaka bilderna på mig så är det de elaka personerna själva (de som la ut bilderna) som har förstört mitt vackra utseende med idomin o annat äckel, så det så! Det är alltså erat fel, okej?

Tessan talar i tungor

Tessan säger: älska mig hata mig säg vad....mummel......mig, alla pojkarna och alla flickorna ber att om du söker amy (eller nånting snuskigt)


Jag vet inte riktigt, det börjar kännas lite läskigt att vara kompis med henne såsom hon pratar!

Julia! Mohahaa

Du ska inte tro att jag bara har elaka bilder på tessan inte!
 Men du får faktiskt skylla dig själv som sa att du inte är rädd för mig.


Men du akta dig jävligt noga för jag har faktiskt bilder på dig med din största skräck! Just det julia du är OSMINKAD! Så watch out liksom.

Sonia stavade:

Marilla Edith Giovanna Danielson Heed rätt

Hon är duktig hon

FORT!

Jag måste skynda mig att skriva på min blogg för sonia ska gå om fem minuter!!!!



Idag blev det en grön havsköldpadda tydligen

Twil och panodix

Man måste se upp med vad man säger. Jag sa en gång fel när jag skulle säga både panodil och twix i samma mening, det blev lite för mycket för min hjärna så det blev twil och panodix istället.
Sådant kan få förödande konsekvenser. Tänk om man till exempel vill ha en pistol och ett paraply, det kan ju bli pisly och  paraptol, och det kan ju bli hur tokigt som helst och få just förödande konsekvenser, precis som jag sa att det skulle få.

Nu hade jag tänkt mig att det skulle vara en ordvits där nånstans men det är för sent för ordvitsar just nu, kanske någon mer klartänkt dag.

Och jag medveten om att jag skulle vara marillig och bloggstrejka eller något, men jag skyller allt på sonia!

Tji där får ni

Alltså tessan o sonia ni skriver aldrig kommentarer längre! Jag minns den gamla goda tiden från momarorilollola då man hade typ 8 kommentarer vid varje inlägg, nuförtiden är det 0! Fast jag vet att ni läser här, så ni kan inte komma undan!

Så här med startas en protest, jag vet nog att ni kan kommentera så gör det, för nu slutar det komma saker ni kan kommentera!
Så för att förtydliga för er lite dummare ( jag säger inte vem av er det är som är dummare) så tänker jag inte skriva här mer tills jag får någon kommentar då och då.
Ni kan kalla det bloggpaus eller fjollighet eller vad ni vill.
Jag skulle själv kalla det marillighet.

OBS! Finns risk för att jag blir uttråkad och skriver här ändå, så att ni vet


Idag som randombild fick ni en knölval!


ÄNDRING: Tänkte att ni skulle få se era onda ansikten själva
så, så här ser ni ut om ni har glömt det:





Förresten julia akta dig, jag hittade just några elakt smaskiga bilder på dig också. Så se upp, var snäll!

Mattis är smart

Tack du som släckte elden i min hals igår, den brinner nämligen liiite mindre idag, men var du tvungen att ge mig feber istället?
Nää inte schysst alltså

Min hals brinner upp!

Kan någon komma hit o släcka den (inte du ghost)?

Jag glömde förresten o säga att tessan o jag hade vår "första kyss" igår kväll, det var väl mysigt tessan?

 Och nu när man ändå er på gång o pratar med er tessan o sonia: ni måste ju för guds skull skriva på era bloggar extra mycket nu när jag är sjuk, o då skriver ni alltså ingenting. Det är ju bara grymt liksom, fy faaan för er, ttyn som paris hilton skulle säga. SKRIV som då ghost skulle säga!

( jag har inga bilder på den här datorn,då så tänkte jag att ni skulle få en bild på ett träd, man tager vad man haver)

Titta vad sjuk jag är!

Idag är jag  så sjuk så jag inte ens orkar vara rolig, och det är ju helt sjukt!
Jag är till och med så sjuk så jag inte ens orkar bry mig om dig GHOST eller SPIRITS eller vad nu vill bli kallad, men jag skulle ju fortfarande uppskatta om du kunde skriva ditt riktiga namn istället för att flasha med att du kan några engelska ord.
Jaja

Men bara sådär för säkerhetsskull och för att skryta lite så lägger jag ut en bild på ännu ett fluffigt djur med tomteluva

Nu tokar jag till det här

Titta vad jag är tokig, skriver saker på morgonen och allt, tokitok säger jag bara!

Och så måste jag bara säga, titta tessan, sonia o julia vad sjuuuukt likt det här är mysa o alou!! Men det är inte dom! Bilden finns på google, det är en galen värld vi lever i.
Och för dig GHOST, och nu antar jag bara att du inte har träffat mina djur, så ser min katt och hund exakt ut så där!

RSS 2.0