Svara på mitt sms therese

Ja det var bara det.




Förresten när jag ändå är på gång så vill jag komma hem till dig snart i veckan, terris, jag är sugen på att stå i ditt kök och dricka saft medans jag uttråkat står o kollar på när du dansar

Här är det samma rubrik som på förra inlägget

Fast den här bilden säger typ mer än tvåtusen ord




Nu kan jag berätta om mina läsares olika sinnestämningar när de ser det här inlägget:
Tessan- du har huuuuur roligt som helst, det kan jag lova
Sonia- du är skitsur för att jag aldrig skriver ett inlägg om dig
Julia/MONSTER- du är lite neutral, kanske smått uttråkad
GHOST/FLOWERS AND ROSES/WHISPERS- du är typ bara läskig och psykfallig
Och jag då? Ja jag är bara glad för jag har en piggelinfestis!

En bild säger mer än tusen ord






Jag tänkte att tessan skulle få sig ett gott skratt idag, för du gapskrattar så fort man ens nämner dig i en mening, och du går ju upp i taket när du ser en bild på dig, så varför inte!
Förresten, det där om att du ska ha dåligt självförtoende eller något, det är så bullshit! Hela du lyser ju upp när någon säger ditt namn.
Eller så har du bara roligt

P.s Lägg märke till att hon har ett ankigosedjur!

Jag säger bara en sak du storabokstävsdumming!

Kolla här:


Jag tycker personligen att jag hanterar olika situationer på  kreativa sätt! Tex någon skriver slumpmässiga ord med stora bokstäver som kommentarer på min blogg. Vad gör jag då? Jo svarar med olika konstiga bilder på mina djur i tomteluvor

Du är läääskig

Alltså GHOST/FLOWERS AND ROSES! NU är det nog, jag har inte tid med konstiga ord med stora bokstäver ( yeah right? som om jag inte har tid)  alltså ärligt talat tryck på caps lock.
 Men alltså, faktiskt, skärp dig nu typ.
Ska jag behöva visa en till bild på ett marsvin eller? För jag har fler läskiga djur, som jag kan ta bilder på och lägga ut om det är det du vill?
Okej det då! Då gör jag det, jag menar allvar, vill du ha en till bild där de har tomteluva eller? Va, va??


GHOST du kan ju inte göra sådär mot mig!

Alltså GHOST skärp dig! Du är ju hur läskig som helst! Man kan ju inte bara skriva ghost bara sådär liksom!
Du skulle ju inte höra av dig på ett läskigt sätt, jag som trodde jag hade skrämt dig med mina läskiga bilder på leo o tessan som är arga.
Nänä det där duger faktiskt inte, du hörde visserligen av dig men jag vill ha some real shit, som typ namn och sånt.


Annars bussar jag mitt marsvin på dig

hon är sjukt läskig, hon kan typ gnaga på dig o sånt, så se upp!

Snälla!

Jag fick just en kommentar från julia om att hon var en av de läskiga personerna som har lyckats skriva min supersvåra bloggadress! Och jag tycker att hon är en  mycket bra förebild för den femte besökaren, som är dum och inte berättar vem den är!
 Jag tycker faktiskt att du måste lämna en kommentar nu!


Jag lovar att om du hör av dig snart och oläskigt så ska jag inte göra något läskigt tillbaka. Men alltså hör av dig snart för jag kan bli arg.... mycket arg..... Eller hur tessan?

Nästan lika arg som henne:



Det är helt sjukt

Varför har jag så många besökare, fem st! Ja fem stycken är faktiskt många, tycker jag i alla fall, men liksom vilka är ni? Skärp er nu och skriv vetja! Är det du julia? Tell me!

Jag har just vart på en fyra timmars konsert av indisk klassisk musik, liiiite segt måste jag faktiskt säga.
Men segt betyder inte ohändelserikt, jag har nämligen hunnit med att typ råflörta med nån kille av misstag, blivit flörtad med (eller nåt) i nån affär och snackat skit om någon som heter bengt berger inför bengt berger himself

Damn you shoppingmonster!

Ja igår shoppade jag som jag aldrig har shoppat förrut (jag shoppade faktiskt inte särskilt mycket men det lät bättre så) men jag skyller helt och hållet på mitt shoppingmonster, det är han som ansvarig för min dåliga ekonomi!

Och för sonias skull kan ni väl typ tänka bort damn you biten i rubriken, hon vill att vi ska vara tvillingar och ha samma rubrik, men se upp tisdag alltså, då kommer vi ha likadana tunikor, ingen kommer kunna se skillnad på oss alls, jag lovar!

Titta Therese! Ett helt inlägg till bara dig, jag måste vara kär eller nåt ju

Therese var tydligen inte helt nöjd med mitt nya bildtema så för att göra henne nöjd, vem vill inte att hon ska vara nöjd liksom, så tar jag tillbaka mitt gamla skrattaåttessantema.
 Jag är så uttråkad idag så jag tänkte faktiskt göra en kort presentation om therese till och med:

Hon är en av de vackraste personerna jag känner:


Nästan lite sexig faktiskt:



Ibland kan hon ha lite temperament:


Hon är också en utmärkt pianospelare, med väldigt stor inlevelseförmåga (men låt er inte luras hon är inte så sne i verkligheten som hon verkar på bilden)


Hon är även en av de mest kända djurplågarna genom tiderna
 

Jag menar kolla bara på stackars lilla borkas rädda ansiktsuttryck, ser ni skräcken i hans ögon?


Ja jag hoppas nu att ni alla har fått en inblick i hur det att leva med tessan, det är inte lätt inte.

Kolla vad jag kan skriva! Jättemycket liksom


Alltså det känns lite fel att göra exakt samma grej igen o  tjata om att jag har så lite besökare och sen få några få fler besökare och sen tvinga dom att skriva vem de är, men jag tänkte ändå göra just det igen faktiskt.
Jo det är så att jag tydligen har fem besökare idag och det är ju helt crazy att fem hela personer har lyckats skriva min bloggadress rätt, jag är mycket impad eftersom jag själv aldrig klarar det. Bravo! Men ska vi köra samma grej igen då? Snälla rara söta skriv vem ni är, jag är en nyfiken människa, så hör av er (och än en gång gång gör det inte på något läskigt sätt!) Det känns faktiskt lite obehagligt att jag ska ha fem besökare, någon läser vad jag skriver fast jag antagligen inte känner den, eller så gör jag det antagligen. Tre av besökarna säger sig självt vilka det är right jag, tessan och sonia? Men alltså så är det ju två till! Jag får väl hoppas att den ena är julia i alla fall så jag inte har två läskiga främmande personer här ( inte för att julia inte är läskig liksom, jag är nämligen lite rädd för henne ibland, men det är en annan grej), men i alla fall hej läskiga nya person (eller personer)!

Jaja imorn ska jag släppa lös shoppingmonstret inom mig, som har varit instängt i hela 15 år, jag har i o för sig bara typ 600 spänn eller något i enkronor och tjugolappar att shoppa loss för så det är inga fantastiska summor dierkt, men men , det är gott nog åt mitt shoppingmonster i alla fall, jag vet inte hur det är med era shoppingmonster men mitt är inte kräset.

Jag vet också att om jag inte skriver att den jag ska shoppa med imorn är sonia och att vi ska på bio, så kommer jag snart  få en kommentar om hur dum jag är som inte skriver att jag ska vara med henne, så detta skrev jag i förebyggande syfte!


Jag är på g

Nä man vill bara fira att momarorilollola lever igen alltså, och det gör vi genom att slänga in ett till inlägg när man ändå är på g liksom!
 Idag har jag gått på promenad med min katt ( och min hund då) och köpt en helt underbar konfirmationsklänning, så jag är glad. Fast mamma sitter o kollar på någon film där de ständigt är sjukt fulla och mår jätteilla, så här sitter jag och börjar känna mig lite småfull och spyfärdig faktiskt, konstigt, måste bero på filmen, inte de extrema mängder av kakor o mjölk jag har proppat i mig, det vet vi alla ( jag vet att man inte blir full av kakor men jag är speciell)
Jag har bytt bildtema från min förra blogg och hade tänkt sluta mobba terris, så jag tänkte börja lägga ut bilder som får en att säga naauw...istället (eller möjligtvis så har jag ett skrattaåtleotema, will see)
aslou
Här kan ni i alla fall se på lilla fluffilou som smyger i buskarna

Hehe

Mill är jättekul!!
//sonia




Jag, Mill hon själv, hälsar att jag inte alls är något jättekul ( sonia förstör min image!)

I'm back!

Just det!
Momarorilollola har återuppstått från graven och de döda i en ny superedition, momarorilollolallolelollol! Detta med lite hjälp från snyggasonia men jag skulle vilja se det som att det var mina superkrafter som gjorde det, antagligen samma superkrafter som fick mig att snyta choklad.
Det har varit en lång och äventyrsfylld resa, från första början med den fjärdebesökaren och allt, och senare hur bloggen så hastigt togs ifrån oss, sedan vart det ju de hemska dagarna utan bloggen överhuvudtaget, och tillslut det spännande slutet som ändå slutade lyckligt. Men det viktigaste är att jag är okej, bloggen är okej, ni är okej och ni tog er igenom de där senaste hemska dagarna då det inte längre fanns någon jättesvår bloggadress att gå in på. Men det är som sagt okej, adressen är ju nu destosvårare bara för er skull.

Varsågod! säger jag bara

P.s för att förtydliga så står alltså momarorilollolallolelollol för marilla lell, lell är nämligen mitt drömefternamn, så hör upp alla lellar som läser min blogg, jag är ledig!
p.s2 Jag vill också medela att inte ens jag med min höga intelligens kan stava rätt, adressen ska alltså vara Marilla Lell fast på sjörövarspråket, men till och med för mig blir det lite för mycket ibland, jag har alltså lagt till några L häroch där, men det är okej, ni gillar mig ändå va?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0