Förlåt terris!

Okej nu fick jag dåligt samvete för jag är så elak mot dig tessan!
Så jag fortsatte på det här med att tänka och så kom jag på (efter en stunds tänkade självklart) att man kan ju göra fulbildsgrejen fast med sonia ju! Du sonia är ju faktiskt liiite sådär egocentrerad av dig så jag vet att du bara skulle gilla tanken av ett inlägg med bara en bild på dig!

Sen var det ju en femma när det gäller att hitta en fulbild på dig sonia! Det var så himla svårt ska du veta! Du gjorde bara det där gulliga himla smilet på typ alla bilder från sicilien och alla andra halvfula bilder var liksom bara lite charmiga!

Men tillslut efter en stunds letande och lite ännu mer tänkande sådär så hittade jag en mindre fin bild på dig!


Så tessan enjoy!

(alltså jag menar då inte att dina fulbilder, tessan, inte är gulliga och så...dom har ju också en viss...charm...du vet!)

Jag måste verkligen sluta skriva om bara dig tessan...verkligen

Tessan! Din riktiga hårfärg! Enjoy förhelvete!




OBS. Lägg märke till att jag valde en bild där du ser gullig ut, för du vet ju mycket väl att jag hade massa andra fulbilder på dig i din riktiga hårfärg. Men jag tyckte att omväxling kan väl vara trevligt för en gångs skull, så jag körde en gullbild istället!

Tänk vad lite tänkande kan göra


Äh, what the hell! Nu när jag tänkte vidare så insåg jag att man kan ju inte ha ett helt inlägg om tessan och sen ändå inte slänga in en mindre smickrande bild som jag har gömd på datorn


Så här kan man väls säga sonia enjoy!





Holy cow!

Vad är det här för något egentligen? Varför har jag besökare för? Det är ju liksom folk som kollar på min blogg förutom Tönttessan och Snusksonia! Carazy! Om det ska vara så här så kanske man borde typ porta dom där tönttessan och snusksonia personerna härifrån. Inte vill vi har typer med sådana fjolliga namn hängandes på en blogg så cool så att den har besökare!
Nä nu jädrar! Nu kan man liksom till och med dra till med en bild ju!


Hmm.. men jag kan ju liksom inte bara slänga ut mina två trogna läsare bara sådär liksom. Därför får ni nu varsitt coolare namn som passar till min top notchblogg (som jag själv skulle säga som den top notchigaperson jag är)
Okej de nya namnen blir: pussegull och sockerbullen!

Så... här ovan på bilden ser ni momarorilollola, pussegull och sockerbullen.
Förlåt pussegull och sockerbullen om jag förstörde våran bildpuss eller nånting. Det känns som om ni levde er in otroligt mycket och var tvungna att blunda till och med för att fånga känslan, medans jag bara råstirrar. Sorry vid nästa bildpuss lovar jag att sköta mig och ha mer inlevelse....lovar....

P.s jag har ingen aning om vad top notch är

Vem är snyggast i brillor av oss två?

Läsartävling!
En tävlingsfråga för alla er läsare där ute! Vem av oss är snyggast i glasögon?





(svara på den du om du kan sonia!)

Jag är tokig!

Det är helt sjuuukt att jag skriver det här inlägget trots att jag just kollade på min statistik och den visade på 1 läsare! Haha, men ingen fara på taket! jag gick in på min blogg och kollade statistiken igen efter det och då visade den på två! Puh!
Veeeemm av er olydiga kompisar har inte kollat på min blogg idag va? Va!? VA!? Ääääär det du sonia???? Neeeee, det tror jag inte på. Det måste vara tessan som har ätit något konstigt, blivit förvirrad och helt enkelt glömt att kolla min blogg...
Finns inget annat alternativ liksom....

Aja fulbild kommer här som hämd i alla fall:


Okejdå!

Jag uppdaterar välan då! Om ni nu ska vara så tjatiga om det. Det har ju varit totalt kaos i  kommentarsfälten, fullt av kommentarer om hur folk gör uppror om jag inte uppdaterar snart!
Take it easy foks....
okej huvudsaken är att jag är här, allt är okej och jag har nu börjat uppdatera.
hm.. nu ska vi se här om jag kan hitta någon tokig bild här på tessans dator. Jag är ju nämligen barnvakt åt pyret här borta i da edsvik. Vi har haft mysigt och ätit en sån luxurös måltid som fryspizza! Här slår vi på stort kan jag berätta!

Hmm. vad ska man berätta då, vi har fått wii och ungefär så här glad är alou över det:

(jag kan berätta att bilden inte visar ens hälften hur glad hon var egentligen, efter att den har bilden tagits fällde hon mig av glädje!)


tres and I hade tablakonsert, och jag var mycket bekymrad som ni kan se


Tessan är så söt, fast hon vill inte bara erkänna det


Hon är skitbra på att dansa också, fast det erkänner hon hela tiden, alldeles för mycket.

Hejigt inlägg

Idag har jag vart jättebusig!
Men jag var tvungen att hålla tillbaka det för att inte freaka ut sonia helt.
Stackarn, hon skulle blivit alldeles för rädd eftersom tessan (puss på dig stackars sjukling!!) var hemma...
Nää det skulle helt enkelt inte gått väl, så jag var tvungen att ta ut buset i små portioner, haha märkte du dom sonia??
När jag kom hem hade jag stora planer att ta ut min rastlöshet på leo men det slutade med att jag hamnade i soffan.
ungefär så här såg det ut:

(dock var jag inte lika hårig...)

p.s jag fick i uppdrag (eller ja, uppdrag och uppdrag, jag skulle kalla det hotelser) av sonia att skriva om namsdagar. Jag vet inte riktigt vad du vill att jag ska komma med det?
Men jo ja.. namsdagar kan vara trevliga och så, speciellt om det är roliga namn och om det är någon av tessans och mina namsdagar. Det vet vi ju alla att det innebär prinsesstårta!

P.S igen. Hej Linn!! Jag kände att jag behövde hälsa nu när jag vet att du läser min blogg!

Ännu ett p.s. Sonia skvallrade ju om bloggen för marie, så jag antar att det är dags att säga: Hej marie!!


RSS 2.0